Fagyizni télen-nyáron
Te miért szereted Budapestet? 2.rész

lrm_export_454578274026360_20190311_002616067.jpegViki & Dani, a Vásárcsarnok legvidámabb hentesei

48-féleképpen tudunk köszönni és elköszönni, és az állatok neveit is megtanultuk más nyelveken. Ez az, ami megkülönböztet minket, imádják az emberek, teljesen máshogy viszonyulnak így hozzánk azok, akik idejönnek.”

“ A kedvenc helyem Budapesten a Margit-sziget, ha besokallok arra megyek mindig haza, hogy kicsit lenyugodjak és szívjak egy kis friss levegőt. Imádom a Szent István téren a rózsafagyit, mindenképp menjetek el és próbáljátok ki! A legjobb az a fagyi, aminek a tölcsérébe az aljára Nutellát tesznek, és happy endnek hívják, ha jobban belegondolok lehet hogy ez az oka, amiért annyira imádom azt a fagyizót. Az nem érdekel, hogy rózsa alakú, de eszméletlenül finom! Nyáron minden nap fagyizunk a párommal, máshova szinte be sem ülünk. Az az igazság, hogy mi is azokat a helyeket szeretjük, amiket a turisták, mert azok a szép helyek, de engem egyáltalán nem zavarnak. Itt a csarnokban is a turisták azok, akik a legaranyosabbak, sokkal kedvesebbek, mint az itteniek. Lehet, hogy azért, mert már szinte teljesen átvették itt az uralmat és ez rosszul esik a magyaroknak és frusztráltak. “

Az interjúban említett helyek:

 Te is Budapest rajongó vagy? Vedd fel velünk a kapcsolatot (explorebp.insta@gmail.com), ha szívesen mesélnél róla egy ehhez hasonló, kötetlen mini-interjú keretében! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weexplorebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1614682972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Explore Budapest

Budapest-rajongók blogja Budapest-rajongókkal

Friss topikok

  • arabok balrol: en viszont nem szeretem az itt dolgozo franciakat, sunyi kis trogerek (2019.04.10. 11:23) Franciásan élni...
süti beállítások módosítása